Veckorna går..

Hej på er!

Herregud vad fort tiden går alltså. Jag har bara 1,5 vecka kvar på jobbet! Efter det så väntar 14 dagars ledighet, och sen hörrni, sen börjar jag skolan igen. Helt vansinnigt! Den här sommaren gick verkligen alldeles för fort. Antar att vädret är boven i dramat här, för det har verkligen varit skitväder större delen av tiden känns det som?

Det känns verkligen som att det börjar bli på riktigt nu med skolan och allt. Satt igår och fyllde i min kalender med föreläsningar och allt vad det är. Fasen vad mycket det är som sker på distans dock, det är ju ett sånt program förvisso, men det rådande läget gör ju sitt också självklart. Ska bli kul att komma igång hur som helst.

Annars är saker och ting bra faktiskt. Jag var tvungen att ta några dagar och landa i lite saker (bland annat det jag skrev om här på bloggen senast.) På tisdag ska jag till psykologen och förhoppningsvis dra igång utredningen, och sen får vi se. Känns på ett sätt så jäkla skönt att bara ta tag i det här nu!

Jag har också kontinuerlig kontakt med hunduppfödare runt om i landet för att landa hos någon vi verkligen trivs med och således kanske till och med inom några månader få oss en liten corgivalp. T och jag diskuterar varmt där hemma olika namn, hittills så har vi kommit fram till: Nils, Frans, Morris & Frodo. Lutar mest åt Nils dock måste jag säga. Vi har ju bestämt att vi vill ha en hane, så vi får se. Jag får säkert sista ordet när det kommer till namnet iallafall ska ni se (haha.. förlåt hjärtat)

Ta hand om er så hörs vi snart!

Ni ser ju vilken proffshjälp jag får när jag ska göra något..

Gillar

Kommentarer