Videopremiär på tokerier

Jag vet faktiskt inte om jag har nämnt det, men jag har börjat pyssla en hel del med film på senaste tiden. Jag och min sambo har lite av ambitionen att vi ska börja filma jakt och allt som rör sig runt det, och i sinom tid börja publicera lite smått på youtube. Dock så har jag märkt att jag är något av en perfektionist just när det kommer till det material som ska publiceras på vår kanal, plus att jag är ganska grön när det kommer till redigering. Å andra sidan så lär jag mig väldigt snabbt måste jag säga, och jag tycker att det är otroligt roligt, vilket i sin tur gör det så mycket lättare!

Något som jag dock gör lite för min egen skull är att klippa ihop små filmer på natur, hundarna och dylikt. Jag hade faktiskt med mig kameran när vi var i stugan och hundarna badade som mest, och det resulterade i en liten löjlig film med bara massa tokigheter från hundarna. Tycker ändå att det är roligt att se tillbaka på och skratta lite åt, för de är så otroligt fjantiga när de hoppar omkring och bara leker. Gullisar ändå.

Här har ni i alla fall den lilla filmen som jag snabbt knåpade ihop häromdagen. Tycker faktiskt själv att den är lite charmig. Hoppas verkligen på att jag kan börja publicera mer material här på bloggen framöver också. Det vore så kul att få till sånt jag är stolt över att visa.

Puss på er!

Gillar

Kommentarer