Vilken bra dag!

Hej på er!

Jag hoppas att ni mår bra och har haft en lika bra torsdag som jag har haft! Jag har gått och oroat mig för den här torsdagen sen i princip förra veckan. Dels hade jag ett långt mattepass imorse där jag skulle få reda på hur det ser ut hittills i kursen, men jag hade även besiktningstid på bilen nu i eftermiddags. Det var dock väldigt smärtfritt och glada nyheter från båda håll! Jag är godkänd och har klarat av alla moment hittills i mattekursen & bilen gick igenom besiktningen felfritt!! Ibland förstår jag inte varför jag går och oroar mig så mycket för saker flera veckor i förväg, för vad är det värsta som kunde ha hänt egentligen? Att jag hade fått lägga ner lite extra tid på matten eller fått laga någonting på bilen? Det är ju liksom ingen katastrof, även om min ibland helkorkade hjärna verkligen gör en höna av en fjäder.

Summa summarum så har det alltså varit en bra dag, även om jag hade byggt upp scenariot om att allt verkligen skulle gå fel, tur att det inte gjorde det! Jag och A var även iväg på 18-årskalas nu på kvällen och hann åka förbi affären på vägen hem, så det har verkligen varit full fart idag. Tyvärr så har jag inte sovit mer än typ två timmar inatt så jag är minst sagt lite mör. Dock så borde jag (i vanlig ordning) vara tröttare än vad jag är just nu, för inte nog med att jag har sovit lite, så har jag även dragit ner rejält på mitt socker & koffeinintag.Jag försöker just nu att lägga av så gott jag kan med diverse läskedrycker, d.v.s. framför allt Coca-Cola då det har blivit min koffeinkälla i och med att jag absolut inte är någon kaffedrickare. Tyvärr så är det ett så sjukt onödigt beroende som inte gör mig någonting väl egentligen, så nu pimplar vi litervis med kolsyrat vatten här hemma istället, mycket bättre, framför allt för tänderna.

Nu ska jag i vilket fall rulla in mig i en filt och spela lite tv-spel innan det är dags att krypa till kojs, risken är att om jag somnar nu så slår jag upp mina små blå klockan sex imorgon och inte sjutton kan jag somna om då heller, så jag försöker vara vaken en eller två timmar till! Ta hand om er nu så hörs vi snart!!

Drömmer mig bort och längtar efter vårvärmen och blombuketter. Känns inte ens roligt att köpa hem fräscha blommor nu. Man blir glad i två sekunder tills man tittar ut genom fönstret och inser att det är tio minus och snöstorm. Urk!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer