Weekend

Alltså hej!?♥️

Jag har ju berättat att den här veckan skulle vara fullproppad, och jag kan verkligen lova att det har den varit, men ack så kul jag har haft. Just nu ligger jag på hotellrummet i Falkenberg & bloggar. Vaknade till här för en stund sen och bara ligger kvar i sängen och drar mig. Idag väntar en runda till på Gekås och sen den långa färden hem. Jag har faktiskt en jäkla hemlängtan även om jag kanske inte vill erkänna det riktigt. Har haft så himla roligt i helgen, verkligen!

Vi kom hit i fredags efter en hel del bilåkande och en avstickare in till Mölndal och Scandinavian Photo. Tyvärr så hade de inte det jag ville ha, men så kan det vara. Resten av fredagen gick i ett verkligen, vi träffade brudparet, checkade in på hotellet, käkade mat & träffade senare på kvällen även paret som vi skulle fotografera. Somnade minst sagt som en bebis.

Igår var den stora dagen och dags för bröllop. Det gick otroligt bra & brudparet verkade nöjda på så många plan, och det känns så skönt. Väldigt fint bröllop också! Verkligen.

Nu är jag dock färdig känner jag. Det har varit en vecka med studentfirande, bal, förberedelser & planering, bilkörande(har redan kört typ 60 mil och vi har inte ens åkt hem än) och ett sjuhelvetes massa fotograferande, och det var varit sååå roligt!

Nu ska jag göra mig i ordning och gå ner till frukosten. Jag bildbombar er när jag kommer hem! Puss!! ♥️

Gillar

Kommentarer