Wednesday blues

Hej på er!

Jag hoppas att ni har det bra i höstmörkret, för här är det verkligen grått och allmänt jävligt bara tycker jag. Har regnat hela dagen och blåser svinkallt, håller mig helst inomhus om jag får. Har dock ingen lust att göra någonting här hemma, och det är så himla tråkigt. Vi har tvspel till förbannelse, jag har en dator med 200+ spel och en blogg att skriva på, men nej, ingenting lockar. Vet verkligen inte vad det är med mig. Vill typ bara kolla på youtube & "fönstershoppa" på diverse sidor. Fick ju min sista lön idag från mitt förra jobb, vilket typ innefattade tre jobbade dagar i september + min semesterersättning, så var ju inte direkt någon fet lön kan jag ju påstå. Knappt så jag klarar mig den här månaden, men det får gå, jag vet ju att jag får börja jobba i november iallafall så allting löser sig, i sinom tid antar jag, så just därför blir det mestadels fönstershopping för mig den här månaden, bu!

Dock så har jag inte mått helt hundra den senaste veckan, så jag kan bara anta att det är anledning till att allting känns så hopplöst. Idag vaknade jag med ont i bihålorna och kunde knappt ens andas för att jag var så täppt, men det har gett med sig under dagen. På fredag har vi dock en tripp till Örebro planerat för att handla lite och hämta ett spel som A har förbokat som släpps då. Hoppas verkligen att jag mår bättre då, för det är fan inte roligt att gå runt i affärer och inte må bra, usch.

På tal om fredag, vet ni vad som släpps då!? Stranger Things säsong 2! Har ni inte sett denna serie så har ni verkligen missat någonting, för det är hands down en av de bästa serier jag har sett. Det är en netflix-original, och jag kan ärligt säga att bara den serien är skäl nog att skaffa netflix. Rekommenderar er verkligen att kika på trailern till serien och se om ni blir hooked bara på den, för det blev jag! Så googla fram trailern till stranger things och ge det en chans!

Gillar

Kommentarer