Work it

Hellu!

Hoppas att ni mår bra! Själv så sitter jag precis och har lunch här på jobbet. Dagen har gått så otroligt fort idag så jag hänger inte riktigt med känner jag. Känns som att jag precis kom hit, men jag har varit här i tre timmar redan? Weird. Skönt när tiden går dock, finns inget värre än när jag blir sittandes framför datorn här och bara uppdaterar våra besökssidor och sånt. Hellre då att det är som idag när det faktiskt kommer in lite folk här, och att telefonen ändå ringer då och då.

Har ni också skitväder hos er idag? Det blåser som bara fasen här och det är inte speciellt varmt heller. Igår åskade och regnade det hela dagen, så jag gick typ runt hemma och plockade bara. Så jäkla skönt att få det gjort. Har ju inte orkat göra någonting mer än nödvändigt nu när det har varit så jäklans varmt, men nu är jag på banan igen. Jag är verkligen inte kompis med sån här extremvärme alltså, jag blir så låg. Värme och sol är skönt så för all del, men inte när det är 30 grader varmt och det känns som att jag går runt med permanent solsting.

Idag vet jag dock inte vad dagen bjuder på när jag slutar här. Det är inget vidare väder för att vara ute, och jag är inte heller sugen på att sitta inne, så jag vetesjutton. Vet att jag ska till Karlskoga och hämta ett spel åt min syster, men sen, ingen aning? Vi får helt enkelt se vart det lider.

Nej nu ska jag ta och göra lite nytta här igen. Ta hand om er så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer