Årets första snö

Hej på er

Jag hoppas att ni har haft en hittills bra tisdag, för det har jag! Imorse fick jag sms & mail om introduktionsdag (ÄNTLIGEN!) så nästa torsdag ska jag till en skola och sedan kan jag förhoppningsvis börja jobba ordentligt. Inte nog med det så kom faktiskt årets första snö, tror jag att det är iallafall, för här har det inte snöat innan vad jag vet.

Tanken var att jag skulle ha storstädning & tvättdag idag, men det fanns inga tider i tvättstugan så det får jag göra någon annan dag. Passar väl på att städar ordentligt i lägenheten istället, behöver både skura & dammsuga. På fredag är det ju min födelsedag så på både fredag & lördag kommer det hit en massa familj och fikar, vore ju kul om det var lite städat då också. Funderar till och med på om jag ska byta gardiner i vardagsrummet och sätta upp julgardinerna, som förvisso är helt vita, så det spelar ju liksom ingen roll, vi får se.

Det verkligen vräker ner ute, så jag tror knappast att jag lär gå utanför dörren idag. Vi behöver inte handla & vitt jag vet så behöver inte A ut heller. Vi håller på och "äta ur" frysen här hemma, dels för att vi har mycket i frysen och dels för att jag verkligen behöver frosta av den, känns smidigare om det är en massa mindre grejer som behöver hållas kallt under tiden. Tänkte att jag ska storhandla i början av december för att fylla upp igen, gillar att göra så för då vet man att det alltid finns mat hemma.

Jag har en ledsen katt här hemma också förresten, det går jättebra men hon är inte riktigt glad på att ha på sig en body. Syns på henne för hon är lite låg och vill gärna inte leka eller synas allt för mycket. Hon har väl ont också, men vi fick smärtstillande med oss hem som hon har fått idag. Stygnen ser fina ut så jag är inte ett dugg orolig, och bättre att låta henne vara ifred så går nog läkningen fortare - desto snabbare får hon ta av sig bodyn, så win-win för oss båda två.

Nu ska jag städa och senare ikväll blir det hemmamys, bara för att snön har kommit och jag älskar det. Älskar förvisso inte att det är halt, bilen infryst & kall, men annars så.. .

Bilderna är lånade från pinterest.

Gillar

Kommentarer