Dan före dan

Halloj!

Hur har ni det i julstressen? Själv så fick jag tydligen en släng av det imorse, för jag vaknade halv åtta och var iväg till affären cirka gurka tjugo minuter efter att jag hade klivit upp. Insåg att jag inte hade någon grädde hemma, och det lär jag ju behöva om jag ska baka en moussetårta tills imorgon?!

Har inte kunnat sova speciellt bra de senaste dagarna, jag vet faktiskt inte vad det beror på, för jag har knappast mycket att tänka på. Vi har varit färdiga med varenda julklapp länge & vi har inget ansvar för maten heller, så det enda jag egentligen ska göra är att baka en tårta, och det tar ju inte direkt någon längre tid, men det är det jag har att göra idag! Sen lite senare i eftermiddag så ska vi till A's pappa för att äta julgröt och bara umgås. Jag har aldrig varit där dagen innan jul, för förra året var jag antingen sjuk eller jobbade, och året innan det så tror jag att jag var hos min egen pappa, så det ska bli kul!

Det är dock inte så mycket julstämning här hemma kan jag ju säga. All snö har försvunnit & det är grönt ute, och jag menar, det gör ju inte direkt så att man kommer i julstämning. Jag som för bara några dagar sen gick omkring här hemma & sjöng på julsånger, men nu är det som bortblåst. Är mer taggad på mellandagsrean än julafton faktiskt. Har ögonen på ett objektiv som jag väääldigt gärna införskaffar mig! Priset är "lågt" redan nu, så man kan ju hålla tummarna för att det sjunker ännu mer.

Jag har blivit så extremt inne i mitt fotograferande igen, det är typ det enda som cirkulerar i mitt huvud för tillfället. Jag vill fota porträtt, djur, landskap, allt! Synd bara att det har spöregnat de senaste två dagarna för jag skulle mer än gärna ha gått ut en sväng för att hitta något roligt motiv att fota. Kameran åker ju givetvis med imorgon så jag kan iallafall kan ta lite fina familjefoton! Jag måste verkligen dock lära mig att inte vara så jäkla impulsiv, trots att det har blivit bättre! Jag har egentligen bara lust att sätta mig i bilen och handla med fyra objektiv och allt vad som kan behövas, men, lugn i bussen, jag hinner :)!

Nu ska jag plocka ur tårtbottnen ur ugnen och vänta på att den ska svalna, sen ska jag fixa hallonmousse!

Ta hand om er och ha en riktigt god jul mina vänner

  • Vardag

Gillar

Kommentarer