Du är min sommar

Hej älsklingar!

Hur mår ni? Jag mår toppen faktiskt. Solen lyser, det är min sista jobbdag på veckan & jag ska ut och fiska ikväll, kan nog faktiskt inte bli en mycket bättre sommarkväll än så faktiskt.

Idag slutar jag tidigt, halv fyra knallar jag hemåt, och sen är det raka vägen ut på sjön. Ska väl i och för sig fixa iordning lite mackor och liknande, men utöver det så blir det inget avancerat. Ska svida om till bikini och något svalare än vad jag har på mig just nu iallafall. Sitter här på jobbet i jeans och kofta, men tro mig när jag säger att det behövs. Kontoret är svinkallt tyvärr, även om vi har alla dörrar öppna på vid gavel, brr.

Vad har ni för planer till helgen? Jag jobbar ju faktiskt ett kortare pass på lördag i och för sig, men det handlar om fyra timmar och jag vet inte riktigt om jag tycker att jag ens kan kalla det arbetspass en gång, fyra timmar är ju gjort i en handvändning. Är väl därför jag passar på att ut och fiska ikväll, med tanke på att jag inte har någonting som jag behöver upp och göra på fredag liksom, skönt om ni frågar mig. Gillar verkligen lediga dagar mitt i veckan. Vardagslyx!

Annars händer det väl inget speciellt egentligen, jag jobbar och njuter av livet i allmänhet, och herregud vilken skön känsla det är att bara vara nöjd med tillvaron, det känns verkligen fel att klaga.

Nu ska jag nog slå på en laddning kaffe & sen ska jag beställa in lite nya broschyrer och dylikt in till turistbyrån. Ta hand om er och varandra så hörs vi snart! ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer