Grå torsdag

Hej på er ♥

Jag hoppas att ni mår bra! Själv så blir jag så himla deprimerad av det här vädret. Det har spöregnat och stormat i princip hela dagen och jag har inte varit utanför dörren på hela dagen. Är inne i en period när minsta lilla grej kommer över mig totalt nu också, allting blir superjobbigt och jag gör verkligen en höna av en fjäder. Vi fick ju till exempel åka in till Mio igår för att reklamera en av våra sängar, tyvärr. Den jag sover i har börjat gnissla nått så fruktansvärt varenda gång jag rör mig i sängen, plus att den nackdelen som går att ställa känns något lös om man jämför med Antons. Filmade & tog kort o åkte in till Mio för att se vad de sa, så nu har vi ett reklamationsärende uppe och förhoppningsvis så får vi en ny säng, för det är inte roligt när den börjar gnissla och bete sig efter bara 2 veckors (!!!) användning. Förvisso så räknas ju i princip alla fel som uppkommer inom sex månader som fel från tillverkare, hoppas att de bedömer det så också, för annars blir jag bitter.

Som om inte det vore nog så har jag strul med min bil också, plus att jag var tvungen att hitta vinterdäck till den, och det är liksom ingen rolig utgift för någon som inte har speciellt mycket pengar att röra sig med, men det är ju ett måste, så ja, inte mycket att göra åt. Däckproblemet är nu förvisso löst för att pappa var snabb på en annons på blocket, men nu måste jag kränga av fälgjävlarna från de gamla däcken och en massa krångel, men allt löser sig, hoppas jag! Det som är lite mer oroväckande är att (ursäkta språket) biljäveln läcker servoolja, det är mindre bra, men pappa var ganska säker på vad felet var, så jag hoppas att vi kan fixa det imorgon när vi ska kolla igenom bilen.

Nu har jag iallafall också varit på komvux och kollat, så i januari börjar jag plugga upp matten för att senare kunna börja på universitetet till hösten nästa år, jag hoppas bara att allting går enligt plan nu, men det borde det göra.

Annars så har jag ingenting nytt att berätta, senaste dagarna har inte varit så jättebra så jag har inte direkt haft någon inspiration till att blogga, men nu kände jag att jag är tvungen att lätta på locket lite, så, så fick det bli!

Ha en fortsatt trevlig kväll & kom ihåg att det är fredag imorgon!! ♥

Gillar

Kommentarer