Jag smälter bort

Hej på er!

Jag smälter bort här.. Hur har ni det i värmen? Insett att jag är så fruktansvärt dålig på att dricka vatten under dagen, jag måste skärpa mig. Börjar känna av det vid den här tiden, får sån fruktansvärd huvudvärk och börjar typ frysa? Solsting & uttorkning maybe? Skulle tippa på det. Har suttit ute i solen och jobbat nu på förmiddagen och herrejävlar vad solen tar alltså, syns direkt på mina armar och över bröstet, helt galet.

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på efter att jag slutat jobbet, min sambo har rymt till Göteborg för utbildning inför eventuellt jobb och jag blir gräsänka tills på söndag. Mamma tyckte att jag skulle komma ner till stugan, och det kan det nog eventuellt bli med tanke på att min lägenhet blir varmare än helvetet på sommaren. Eller nej, vardagsrummet blir varmt, resten av lägenheten håller sig sval faktiskt, tack gode gud för det. Enda som blir lite tråkigt är ju att jag måste ju antingen åka hem ikväll eller imorgon förmiddag då jag öppnar turistbyrån vid 11 på vardagarna. Vi får helt enkelt se. Skulle behöva handla också, ugh.

Annars händer det inte så mycket, och antagligen inte över helgen heller med tanke på att jag är ensam. Tråkiiiigt. Jag som ville ut och fiska och åka båt hela helgen. Det var ju tanken hela tiden, men nu blev det minst sagt lite ändring i planerna här.

Ta hand om er och drick en massa vatten så hörs vi snart!

Gillar

Kommentarer