Långhelg

Hallooooj!

Hoppas att ni mår prima! Det gör jag iallafall. Har haft en helt fantastisk helg, och nu sitter jag tillbaka på jobbet igen. Vädret skulle ju faktiskt kunna vara lite roligare, men jag ska faktiskt inte klaga. Vi har haft tre otroliga kvällar i stugan och vi har klarat oss från regnet som skulle komma, så vi hade tur minst sagt.

Den här veckan är min näst sista vecka här på turistbyrån och det känns faktiskt lite vemodigt måste jag säga. Det har varit ett så himla bra sommarjobb, och jag hoppas att jag får komma tillbaka nästa år! Mina kollegor har verkligen varit fantastiska och det har varit roligt att jobba. Förvisso lite långtråkigt vissa dagar när man har varit själv, men när någon har varit här så har det varit superkul.

Vad veckan bjuder på vet jag inte riktigt än, eller, jo, jag vet att jag & T ska iväg och boka kräftfiskeburar i eftermiddag. Tydligen så får alla bosatta i Degerfors chansen att fiska kräftor om man har tur att få en plats och burar.. Är tydligen lite först till kvarn som gäller.. Vi får se hur det går. Vore kul att få någon bra plats och en massa kräftor!

Nu ska jag få lite gjort här, jag kikar kanske in lite senare och uppdaterar om det händer något roligt, annars får ni ta hand om er sålänge. Puss!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer