Livskvalité

Hello darlings!

Hoppas att det är bra med er. Själv så sitter jag här och svettas och det lär inte bli bättre under veckan. Det ska bli så sjukt varmt hemma här under veckan, upp mot 30 grader, så jag hade tänkt ta med mig hundarna ner till stugan i några dagar så att de kan bada och undvika den värsta värmen. Ska jobba i två dagar nu och sen tar vi oss nog en tur tror jag.

V har varit hemma i helgen och vi har försökt ta vara på tiden så gott det går. Det har varit skitväder rent ut sagt så det blev inte mycket äventyr ute, förutom en sväng ute i grödorna i lördags kväll. Lite regnigt men väldigt lugnt. Skönt. Annars har det väl inte hänt så värst egentligen. Jag är ensam den här veckan och sen är han äntligen hemma i tre veckor! Då ska vi passa på att åka iväg tillsammans med hundarna och bara ta ett par dagar semester. Jag jobbar ju betydligt mindre än vad jag gjorde förra året, så jag ska verkligen bara njuta den här sommaren känner jag. Har jobbat konstant sen jag var typ 16 år, varje sommar och när jag inte har studerat, så känner typ att jag är värd lite semester.

Måste ändå säga att jäklar vad bra jag mår just nu? Allting bara rullar på, mitt humör är typ ständigt glad och jag har verkligen slutat oroa mig för småsaker. I och för sig så tror jag verkligen att min medicin hjälper jättemycket, känner mig mer balanserad än vad jag har gjort på flera år och det är så skönt. Ska försöka dela med mig lite av det längre fram, i och med att det är en ganska så privat grej, men känner ändå att det inte är lika tabubelagt med psykisk ohälsa som det var för några år sedan, vilket är så himla bra!

Ta hand om er så länge så hörs vi snart igen! Puss och kram!

Två bilder från förra veckan när vädret var helt otroligt och vi passade på att fota lite i spannmålen. Älskar det här.

Gillar

Kommentarer