Lyckan är gjord

Hej på er i värmen!

Har ni också runt 30 grader varmt idag? Det är helt sjukt vad det steker på här. I och för sig så ska man absolut inte klaga, men jösses. Lider lite med alla djur nu faktiskt, för fy vad det kan ta på dem. Våra grabbar har svalt inne, en egen liten pool i trädgården, skugga på flera ställen och möjlighet att gå undan, samt att de för jämnan får fryst köttfärs eller vattenmelon för att svalka sig.

Dock så kan jag ju säga att det som fungerar allra bäst är ju att få bada. Båda två är helt tokiga i vatten och jag och V har skrattat så mycket åt dom när de härjar runt. Vi var ju i stugan igår och hälsade på mormor och morfar. Frans sprang som en dåre på stranden och simmade om vartannat och Arakk ville mest hämta pinnar ute i sjön. Känns så jäkla skönt att vi faktiskt har möjlighet att kunna låta hundarna bada på vår egen strand, inte för att det på nått sätt är fel med hundbad, men är så roligt att de kan springa lösa och bara roa sig själva. Iallafall Frans, Arakk är ju det lite för mycket jakt i för att han ska få kunna springa fritt, men när vi badar så går det superbra.

Vi tog faktiskt med oss kameran igår och försökte fånga dårarna på bild, och jag tyckte faktiskt att det blev superbra bilder. Så kul att ha! Den dagen hundarna inte finns med oss längre så kan man liksom ändå blicka tillbaks och förstå hur mycket glädje dom faktiskt skänker en. Världens bästa pojkar

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Man vill ju vara hund i dagsläget, helt klart 😊

nouw.com/seagullcrying
juliaes
juliaes,

Nej men, hade helt missat din kommentar 😲 Ja ellerhur! Iallafall när de har möjlighet att bara spralla av sig och bada. De har så roligt!

nouw.com/juliaes