Måndag igen

Hej på er! ♥

Hur mår ni? Själv så är det bra med mig. Arbetsveckan är i full sving igen, och jag har många dagars jobb framför mig innan jag har ledigt igen. Jobbar hela veckan plus lördag, sen är jag ledig söndag innan en hel veckas jobb igen. Förvisso så är det så himla roligt, och jag har verkligen inget emot att jobba, men när det ska bli så himlans bra väder i veckan så blir man ju lite putt. Vill bada & fiska hela dagarna typ!

Helgen gick på tal om ledighet alldeles för fort. Var uppe i stugan en sväng fredag-lördag och bara njöt. Lördagskvällen gick åt i soffan framför säsong tre av Stranger Things, och söndagen spenderades med städning och plock hemma. Så jäkla skönt att ha det gjort när arbetsveckan drar igång. Jag har en sån himla tendens att bli trött när jag kommer hem, och då är det skönt att inte behöva städa/tvätta/greja mer än nödvändigt. Lyckades faktiskt rensa min garderob hemma också i söndags, slutade med att jag hade rensat ur nästan två blåa ikeakassar med kläder! Helt sjukt hur mycket jag hamstrar alltså, kläder som har hamnat längst in som aldrig blivit eller kommer bli använda, så mycket bättre att rensa ur och ge dom vidare till någon som faktiskt kommer att använda dom.

Annars då? Jag badar och fiskar mest på min lediga tid just nu faktiskt, och det är väl så resten av sommaren lär se ut också, jag hoppas det iallafall, för jag är väldigt tillfreds med det må jag säga. Är faktiskt tillfreds med det mesta, så det känns fel att klaga. Det är en bra period nu, och det gråter jag verkligen inte över.

Nu ska jag återgå till mitt jobb, tog precis min rast och passade på att blogga lite då. Jag har stängning idag, så kommer härifrån vid sex, och då blir det ut på sjön om vädret tillåter.

Ta hand om er & varandra så hörs vi snart igen! ♥

  • Vardag

Gillar

Kommentarer