Renovering pt.2

Helluuuuu! ♥

Godmorgon på er! Själv så har jag varit vaken sen tjugo i sex imorse, för kroppen tyckte tydligen att cirka fyra timmars sömn var optimalt. Hade så sjukt ont i armen i natt så jag kunde inte somna, (själva rörelsen i målandet triggar mitt karpaltunnelsyndrom som helvete och det gör ont) och inte heller kunde jag somna om imorse, så det var bara att kliva upp.

Idag har jag planer på att fortsätta min hallrenovering. Väggarna är färdiga så det stora arbetet är färdigt, men jag fick ju den briljanta idén att jag skulle måla om listerna vid golv & tak, samt det lilla elementet i hallen. Insåg att det är faktiskt detaljerna som gör helheten, så varför inte bara göra allt i en smäll. Dumt att måla väggarna först och sen komma på att man ska måla lister, men aja! Jag får vara väldigt försiktig helt enkelt, det ska nog gå bra.

Igår var jag faktiskt iväg och köpte en ny hatthylla precis som jag skrev om, och idag ska jag förbi Jysk för att köpa en kombinerad skohylla & sittbänk. Som sagt så har vi ju inte världens största lägenhet, så allt jag kan komprimera ner i storlek är toppen, och då kändes det rätt smart att köpa en möbel som fungerar som två, istället för att köpa en skohylla och en bänk separat (ja ni förstår vad jag menar).

Hittills så är jag skitnöjd med hallen, men jag kan tänka mig att det blir mycket snyggare när alla möbler kommer tillrätta igen och när listerna blir vitmålade. Känns så himla skönt att jag har tiden att kunna dedikera två dagar till att bara renovera hemma, utan att behöva tänka på att hålla tider för jobb eller liknande. Nu pluggar jag ju förvisso och det är ganska intensivt med 200 poäng på 10 veckor, men det går bra. Matten är ju det jag får brottas lite med, men det har verkligen gått smärtfritt hittills. Vi får väl se resultatet från kommande prov & även nationella, men jag hoppas på det bästa.

Här har ni iallafall lite "efter-bilder", samt bilder på hatt & skohyllan.

Ta hand om er så hörs vi snart igen!!


Gillar

Kommentarer