Senaste dagarna

Alltså hej, herregud!

Dagarna går så fort nu så jag får nästan ångest alltså. Tycker inte att jag hinner vakna på morgonen förens det är kväll och dags att sova igen. Njuter så mycket av vädret och att det faktiskt går att vara utomhus igen så ni förstår inte. Idag är det iallafall fredag, och jag har inte gjort sådär skitmycket får man väl säga. Var iväg och besiktade bilen vid 13, som förövrigt gick igenom, tack gode gud, men annars har jag mest gått omkring och plockat lite här hemma, målat naglarna och lyssnat på maaaassor av musik. Har fått dille på Jon Bellion, så hans akustiska tolkningar har gått varma här idag.

Idag bjuder nog inte på så värst mycket mer skulle jag tro, ska nog bara skrota runt resten av kvällen här hemma i pyjamas, och sen försöka somna en rimlig tid (undrar hur det går med den saken hmm...) Imorgon däremot så kommer min mamma & eventuellt även syrran hit, och så ska vi åka till Berget här i Degerfors. Det är typ en liten "by" med en massa fik och hantverksbodar, är verkligen supermysigt där. Förbereder mig även lite för mitt kommande sommarjobb genom att knalla runt där, jag kommer jobba som turistassistent på turistbyrån här i samhället, så jag kommer hålla guidade turer på Berget och i Sveafallen (det är ett minnesmärke från istiden, jättehäftigt!). Ser verkligen fram emot det, och tror verkligen att det kan passa mig.

Såg för en liten stund sen att det hade trillat in massor med nya följare, helt från ingenstans? Har jag blivit länkad eller liknande någonstans eller vad händer? Roligt är det i vilket fall och jag blev superglad!♥️

Nu ska jag fortsätta lyssna på min musik här, sen slå på en film och försöka tagga ner lite. Ta hand om er, pussss!♥️


  • Vardag

Gillar

Kommentarer