Vilken vecka!

Hej på er!

Vilken vecka jag har haft hittills! Bloggen har inte varit speciellt högprioriterad tyvärr, då jag verkligen har varit helt slutkörd. I måndags så hade vi storstädning i vårt källarförråd, var på tippen med skräp plus att de kom med sängen.

I tisdags däremot så gjorde jag min första dag på jobbet, och herregud jag trivs som fisken i vattnet. Att jag inte har fått fingret ur och jobbat med barn tidigare är faktiskt ett mysterium. Idag & igår har jag varit hos en fjärdeklass, och ärligt talat, jag älskar barnen och att jobba med barn i den åldern överhuvudtaget. Det är en ganska stor klass med många ungar och många egna viljor, men på nått sätt så har det klickat med många av dom, och jag önskar att jag kunde få vara kvar där hela tiden, för så bra trivs jag. Tydligen så har jag även gjort ett bra intryck då jag imorse fick sms med förfrågan att vara kvar på skolan hela veckan, trots att jag inte ens har lagt in tillgänglighet för jobb torsdag & fredag. Självklart så tackade jag ja, så nu får jag iallafall vara kvar hos "mina" härliga ungar två dagar till. Förhoppningsvis så känner skolan att det har fungerat bra och kanske även hör av sig till mig om det behövs vikarie i någon annan klass, för jag gillar verkligen skolan jag är på nu, så allt är bara positivt! Jag har äntligen hittat rätt, det är så det känns iallafall, så håll alla tummar och tår ni har för att jag kommer in på lärarutbildningen till hösten.

Vi har även, impulsiva som vi är här hemma, lyckats möblera om vårt vardagsrum. Den briljanta idén fick vi i måndags kväll typ 2 timmar innan A började jobbet och efter en heldag med städning och tippenbesök. Det slutade med att vi i princip "vände" på hela rummet och gjorde de två hörnen vid fönstret till varsina datahörn. Bara win-win för mig för jag älskar att ha en vägg vid sidan av mig, plus att jag fick ta A's gamla stoooora skrivbord som är typ sju tusen gånger mer stabilt än mitt gamla. Anton köpte ett hörnskrivbord och det blev faktiskt riktigt snyggt. Många höjer nog på ögonbrynen när de ser våran inredning, med tanke på att typ 85% av rummet tas upp av skrivborden, men vad ska vi göra, det är ju där vi spenderar i princip all av vår tid hemma. Som om det inte var nog att vi möblerade om så stack vi även till IKEA igår, i Karlstad... vilket är typ sju mils enkelresa, direkt efter att jag hade slutat jobbet. Förstår ni hur trött jag var när vi kom hem klockan åtta på kvällen efter första jobbdagen samt en shoppingrunda & mat på IKEA? Jag var helt död, ärligt talat. Sov verkligen som en sten inatt, och det behövdes kan jag lova.

Nu ska jag plocka lite och försöka få fram lite lampor och fixa i ordning min hylla över skrivbordet! Sen ska jag nog ta och lägga fram kläder tills imorgon & göra pastasallad till morgondagens lunch. Sa jag förresten att min mormor & morfar kom hit för några timmar sen, och hade med en jacka från didrikson1913 till mig!? Hallå!? Tack!?

Ta hand om er så hörs vi snart!!

Gillar

Kommentarer