Workwork

Alltså, hej på er ♥

Jag hoppas verkligen att ni mår bra, det har ekat lite tomt här på sistone, men jag skyller på att jag har haft fullt upp med att komma igång med jobb och en fungerande vardag igen. jag jobbar just nu på Degerfors Turistbyrå, och jag måste verkligen säga att vilket roligt jobb det är. Dels så är det otroligt roligt och givande jobb där jag liksom får träffa nya människor varje dag, jag får vara utomhus och jag får otroligt varierande arbetsuppgifter. Jag trivs som fisken i vattnet om man säger så!

Det är väl egentligen därför som jag inte har varit så speciellt duktig på att uppdatera, men det händer mycket. Jag är nästan aldrig hemma heller, jag hittar på nya saker varje dag efter jobbet och umgås mer med folk än vad jag har gjort på flera månader egentligen, och jag mår bra av det, faktiskt. Jag blir knäpp av att sitta isolerad hemma, och då blir det också lätt att tankarna snurrar för mycket. Nu håller jag mig sysselsatt och mår bra av det. Förvisso så har vi ju inte direkt haft bra väder här senaste veckorna, men det går att göra saker ändå, som tur är.

Idag vet jag inte riktigt vad som sker dock, jag jobbar till 16, och sen får jag se om det blir lite fiske eller en tur till stugan. Det märks så att säga. Jobbar hela nästa vecka, samt nästa helg, så tänkte att jag får passa på att göra något roligt nu när jag är ledig lördag-söndag!

Annars då? Jo, det är faktiskt bra. Det är det. Självklart går det i perioder som alltid, men jag har en bra period nu, och jag hoppas att det får hålla i sig, för vem fasen orkar gå runt och må dåligt? Inte jag iallafall.

Ta hand om er nu, så lovar jag att jag ska bli lite bättre på att dyka in här ♥


  • Vardag

Gillar

Kommentarer